Verzenden & retouren

Terugkeer

Zodra wij uw betaling ontvangen, zullen we wereldwijd door EMS 2-3 werkdagen om uw goederen te leveren via uw verzendadres lading wordt verwacht aan te komen in 5-7 werkdagen vertrokken.

Het beleid voor terugbetaling
We staan ​​alleen de punten toe leiden dat we problemen, die, als het pakket niet is verzonden alle onderdelen en accessoires, onderdelen kost een totale prijs van accessoires en producten zullen worden afgetrokken van de terugbetaling van de volledige en gedeeltelijke terugbetaling kan alleen worden gegarandeerd als u nodig hebt de reden voor het veranderen van de grootte, kleur, of restitutie voor welke reden dan ook. "in tegenstelling," de transportkosten zullen worden afgetrokken van de volledige prijs van zijn product.

BACK beleid
Return of uitwisseling is toegestaan, als de klant met de gekocht via de website 30 dagen na ontvangst van de producten. Neem dan contact met ons op.

navigatie
Verzending en verpakkingskosten niet inbegrepen in de bovenstaande prijzen. Deze geautomatiseerde proces orderstroom. Elke transportband hun grote afmetingen of het gewicht van het resulterende (vervoer van goederen) betaling van de transportkosten wordt apart gepresenteerd. Heffingen en belastingen van de koper Levering gedragen is niet inbegrepen in de aankoopprijs of verzendkosten.

Bestelling annuleren
Als u wilt uw bestelling te annuleren, kunt u online contact opnemen met onze klantenservice of mail ons direct. Het grootste deel van de bestelling 1-3 dagen na de bestelling leveringsdatum. Verzending bestelling kan niet worden geannuleerd. Na het verzoek orderannulering zullen worden verwerkt in overeenstemming met de terugkeer vervoersbeleid.
top